Kiste med blomster på

Den lokale bedemand i Gistrup

Vi hjælper kunder i hele Aalborg og alle omkringliggende byer, herunder også Gistrup og omegn. Vi har et dybdegående lokalkendskab, så vi kan vejlede dig meget grundigt i planlægningen af bisættelsen eller begravelsen – helt i tråd med afdødes ønsker.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Familien bag Folmer Olsens Begravelsesforretning

Folmer Olsen Begravelsesforretning er etableret i 1914. Familien Petersen har drevet forretningen siden 1988 og den daglige drift varetages i dag af Lone, Kristian, May-Britt og Anders Petersen. Forretningens bedemænd er alle naturligvis fagligt uddannede, og kan således bistå med professionel og indsigtsfuld rådgivning når en begravelse eller bisættelse skal planlægges. Skriftligt prisoverslag udarbejdes altid i forbindelse med samtalen med de pårørende.

Professionel og personlig rådgivning

Vi ønsker at skabe en tryg proces så ingen uforudsete og ubehagelige udgifter dukker op undervejs. Vi er professionelle i vores arbejde, men samtidig med respekt for efterladtes følelser og sorg. En afsked skal arrangeres præcis som afdøde og pårørende ønsker det. Dette tager vi os af, så I får en smuk ceremoni i de rette omgivelser. Vi giver kompetent og personlig rådgivning undervejs og samarbejder med lokalområdets præster og kirker, så I ikke skal bekymre jer om noget.

Vi kommer gerne hjem til dig

Hvis du foretrækker hjemmets trygge rammer, kommer vi gerne hjem til dig for samtalen. Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi kan afholde mødet på vores kontor – det er helt op til dig.

Vi er behjælpelige med alle praktiske detaljer, og så du i stedet kan koncentrere dig om at få sagt farvel på den rigtige måde. Begravelsen eller bisættelsen er det sidste punktum i et menneskes liv, og det er vigtigt, at det bliver sat ud fra afdødes ønsker. Det kan vi hjælpe med.

Hvis du skal bruge en bedemand i Gistrup, så ring til os på tlf. +45 98 12 15 57.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os