Hvid kiste med blomster på

Erfaren bedemand i Vodskov

Vi er din lokale bedemand i Vodskov og omegn ved begravelse og bisættelse. Folmer Olsens Begravelsesforretning har eksisteret siden 1914 og forretningen drives i dag af familien Petersen. Vi er faguddannede bedemænd, og hos os oplever du en personlig service og rådgivning. Vi er behjælpelige med alle de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald. Vores vigtigste opgave er at være din hjælp og støtte i en svær tid.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Godt lokalkendskab

Vi har et indgående lokalkendskab i det meste af Nordjylland, herunder kirken i Vodskov og de omkringliggende byers kirker og kirkegårde. Vi kender personalet og de forskellige traditioner og derfor kan vi vejlede dig grundigt i de valg der skal træffes når en begravelse eller bisættelse i Vodskov skal planlægges.

Vi hjælper hele vejen

Der er mange følelser og sorger forbundet med en afsked, og vi ønsker at hjælpe jer bedst muligt igennem processen, så I får en smuk ceremoni. Vi arrangerer alt i samarbejde med efterladtes ønsker, forventninger samt afdødes ‘Sidste Vilje’ hvis den findes. Vi tager os af alt det praktiske, så I blot skal koncentrere jer om egne følelser og tanker. Vores prisoverslag bidrager også til trygheden, så I ikke oplever uforudsete og ubehagelige omkostninger undervejs. Det skal være en tryg og behagelig proces at arrangere en afsked igennem os og vi ønsker at give jer de bedste rammer.

Samtalen i trygge rammer

Det er helt op til dig, om du ønsker at mødes på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig. For mange familier er det en tryghed at bedemanden kommer hjem hvor familien er samlet til en samtale om de ting der skal planlægges til højtideligheden. Vi udarbejder i forbindelse med samtalen altid et skriftligt prisoverslag, så du har overblik over økonomien.

Begravelse eller bisættelse i Vodskov

Skal du bruge en bedemand i Vodskov og omegn, der har erfaring, nærvær og et godt lokalkendskab så ring til os på tlf. +45 98 12 15 57.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os