Bisættelse i Nibe

Din professionelle bedemand i Nibe

Folmer Olsens Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Nibe. Vi står klar til at hjælpe med alle praktiske detaljer i planlægningen af en begravelse eller bisættelse hvis en af dine kære går bort. Vi har et godt lokalkendskab og kan derfor give dig grundig vejledning. Vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at få taget den rigtige afsked med afdøde.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Erfaring og faglighed

Folmer Olsens Begravelsesforretning har eksisteret siden 1914 og drives i dag af familien Petersen. Vi har over 30 års erfaring og kan tilbyde dig en professionel og faglig hjælp med alle de praktiske opgaver der er i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vi er naturligvis alle faguddannede via brancheforeningen Danske Bedemænd. Det handler om tillid og tryghed når du skal vælge bedemand.

En tryg proces

Vi giver kompetent, erfaren og personlig rådgivning undervejs i processen, så I kan få en smuk ceremoni. Vi har et samarbejde med områdets præster og kirker, og derudover tager vi os af alt det praktiske omkring jeres afsked, så I blot kan koncentrere jer om jeres tanker og følelser. Vi ønsker at skabe en tryg og nem proces for jer som pårørende, og har i specifikke ønsker eller forventninger til ceremonien, så tager vi også hensyn til dette.

Skriftligt prisoverslag

Der er væsentligt vigtigere ting i spil end økonomien, når en pårørende er gået bort. Men det er dog stadig centralt at få styr på økonomien. Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag på begravelsesomkostningerne. På den måde kender du dine udgifter i forbindelse med højtideligheden.

Det er ganske op til dig, om du ønsker at samtalen omkring planlægningen skal ske på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig i egne trygge rammer.

Ring til os, hvis du skal bruge en bedemand i Nibe og omegn på tlf. +45 98 12 15 57 – også aften og weekend.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os