Hvid kiste med blomster på

Faguddannet bedemand i Vejgaard

Folmer Olsens Begravelsesforretning er det oplagte valg, når du skal bruge en bedemand i Vejgaard. Vi er bekendte med alle detaljer og rutiner der er omkring afviklingen af en højtidelighed fra Vejgaard Kirke og Vejgaard Kirkegård og kan rådgive om andre muligheder, f.eks. Vejgaard Østre Kapel.

Vi er faguddannede bedemænd og vi giver dig en god personlig service og rådgivning og er behjælpelige med de praktiske opgaver der er i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vores opgave er at hjælpe de pårørende med at få taget den sidste rigtige afsked – helt i tråd med afdødes ønsker.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Nærværende rådgivning fra erfarne bedemænd

Folmer Olsen Begravelsesforretning drives af familien Petersen – men forretningen er etableret helt tilbage i 1914. Når du vælger os som din bedemand får du en professionel rådgivning af bedemænd med mange års erfaring. Det handler nemlig om tillid og tryghed når den sidste afsked skal planlægges. I samtalen med bedemanden bliver der brugt den nødvendige tid så du føler dig tryg ved planlægningen af alle detaljer. I forbindelse med samtalen modtager du altid et skriftligt prisoverslag. Det giver økonomisk tryghed.

I trygge rammer

Vi ønsker, at du skal føle dig i trygge rammer, når vi arrangerer afskeden. Du vælger derfor selv, om vi skal tage mødet på vores kontor, eller om du hellere vil have at vi kommer hjem til dig. Tabet af en man har kær er forbundet med mange følelser og sorger, så vi vil altid tage hensyn til pårørende samt eventuelle ønsker og forventninger.

“Min sidste vilje”

I mange tilfælde har den afdøde givet udtryk for sine ønsker – han eller hun har måske endda udfyldt formularen ’Min Sidste Vilje’. Vi er behjælpelig med at imødekomme afdødes ønsker. På den måde sikrer du en værdig afsked helt efter afdødes sidste vilje.

Din lokale bedemand i Vejgaard. Ring trygt på tlf. +45 98 12 15 57.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os