Hvid kiste med blomster på

Faguddannet bedemand i Klarup

Leder du efter en dygtig, nærværende og faguddannet bedemand i Klarup og omegn, så er Folmer Olsens Begravelsesforretning det oplagte valg. Vi har et indgående lokal kendskab til områdets kirker, kapeller og kirkegårde og kan således give dig den rigtige rådgivning. Vi ser det som en helt central opgave at sikre, at det sidste farvel bliver i tråd med afdødes ønsker.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Personlig rådgivning fra erfarne bedemænd

Vores familiedrevne begravelsesforretning lægger vægt på fagligheden og nærværet. Vi tager os tid til dig, og giver en letforståelig rådgivning om de praktiske detaljer. Vi udarbejder altid et skriftlig prisoverslag på alle begravelsesudgifter, så du har det fulde overblik over økonomien.

Vi hjælper hele vejen

Vi ønsker at give jer en smuk ceremoni efter både efterladtes og afdødes ønsker. Det kan føles uoverskueligt at arrangere en afsked når man er i sorg, men vi tager os af alt det praktiske, så du blot skal koncentrere dig om dine tanker og følelser. Vores prisoverslag sikrer dig derudover imod pludselige uforudsete omkostninger og skaber dermed tryggere rammer omkring hele processen ved en afsked. Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig og tage hensyn, til de ønsker og forventninger du kan have til din afdødes sidste afsked. Selvom det er en trist begivenhed, hjælper vi dig til at opnå en smuk og mindeværdig ceremoni.

Et trygt valg

I de fleste tilfælde kontakter familien os umiddelbart efter dødsfaldet, med henblik på et møde for en samtale. Det er helt op til dig, om mødet skal foregå i dit eget hjem, eller om du hellere vil komme ind på vores kontor.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og tager telefonen når du har brug for os – også i weekenden. Så ring til os, hvis du leder efter en erfaren bedemand i Klarup – på tlf. +45 98 12 15 57.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os