Hvid kiste med blomster på

Lokal og erfaren bedemand i Nørresundby

Familieforretningen Folmer Olsens Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med alle praktiske detaljer i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vi har et stort kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Nørresundby, Lindholm, Hvorup og Nørre Uttrup og kan dermed give dig den rigtige rådgivning. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du skal bruge en erfaren og faguddannet bedemand i Nørresundby og omegn

+45 98 12 15 57Kontakt os

Erfarent familieforetagende i Aalborg og Nørresundby

Folmer Olsens Begravelsesforretning startede i 1914 og har siden 1988 været drevet af familien Petersen. Vi er faguddannede bedemænd gennem brancheforeningen Danske Bedemænd. Vores faglighed og erfaring sikrer dig et trygt og professionelt forløb, når du har brug for en bedemand i Nørresundby.

En smuk afsked

Selvom det er en trist begivenhed, ønsker vi, at I får en smuk ceremoni, der passer til afdødes og efterladtes ønsker. Vi ved, at der er mange sorger forbundet med en afsked til en elsket, og vi har derfor altid respekt for pårørendes følelser og forventninger. Har I specifikke ønsker eller krav, tager vi også hensyn til dette. Vi giver gerne kompetent og personlig rådgivning undervejs i processen, så I kan føle jer i trygge hænder. I skal blot bruge energien på jeres egne tanker og følelser, så tager vi os af alt det praktiske omkring begravelse eller bisættelse i Nørresundby.

Et skriftligt prisoverslag

Når du som pårørende har mistet en af dine nærmeste, kontaktes bedemanden for en samtale om planlægning af begravelsen eller bisættelsen. Samtalen kan finde sted i dit eget hjem i Nørresundby i egne trygge rammer eller i vores forretning i Aalborg.

I samtalen med familien udarbejder bedemanden altid et skriftligt prisoverslag. På den måde får du overblik og tryghed over økonomien i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Kontakt din bedemand i Nørresundby

Som din lokale bedemand i Nørresundby er vi her for at støtte dig gennem hele processen og sikre, at alt bliver håndteret med omsorg og respekt. Har du brug for rådgivning eller ønsker at aftale et møde, er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du foretrækker et møde på vores kontor eller i dit eget hjem, står vi klar til at hjælpe dig i trygge rammer. Vi er dedikerede til at være der for dig i denne svære tid.

Så ring til os, hvis du skal bruge en lokal og erfaren bedemand i Nørresundby og omegn.

Ring til os – også aften og weekend – på tlf. +45 98 12 15 57
Kontakt info
Skriv til os

Ring til os