Hvid kiste med blomster i Støvring

Din bedemand i Støvring

Vi betjener kunder i hele Nordjylland, herunder som bedemand ved bisættelse og begravelse i Støvring og de omkringliggende byer. Vi kender kirkerne og kirkegårdene og deres personale og har derfor et godt lokalkendskab i Støvring og omegn. Vi kan derfor være behjælpelige med at tilrettelægge den rigtige afsked, ud fra afdødes ønsker. Vi er behjælpelige med alle de praktiske opgaver der skal udføres i forbindelse med en begravelse eller bisættelse og vejleder dig som pårørende grundigt om de valg der skal træffes i forbindelse med planlægningen.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Familiedrevet begravelsesforretning i Støvring

Folmer Olsens Begravelsesforretning blev etableret i 1914 og er drevet af familien Petersen. Vi er naturligvis fagligt uddannede bedemænd og kan således bistå dig med god og personlig service og rådgivning. Vores sigte er at være din hjælp og støtte i en svær tid, når du har brug for en bedemand i Støvring.

En tryg proces

Vi ved at det indebærer mange følelser og stor sorg, når der skal tages afsked til en elsket man har mistet. Vi tager derfor hensyn til både jer som efterladte og til den afdøde i hele processen. Vi hjælper med alt det praktiske, som ellers kan være svært at overskue, så I kan koncentrere jer om jeres egne følelser og tanker.

Begravelse og bisættelse i Støvring

Vi kender lokalområdet, Støvring Kirke og præsterne, og vi ser det som vores vigtigste opgave, at hjælpe jer med at få taget den helt rigtige afsked som I ønsker. Vi stræber efter at skabe trygge rammer og giver gerne et prisoverslag på omkostningerne, så du ikke pludselig oplever uforudsete eller ubehagelige udgifter omkring højtideligheden. 

Samtalen med bedemanden

Samtalen omkring planlægningen af højtideligheden kan foregå på vores kontor, men vi kommer også gerne hjem til jer for samtale i hjemmets trygge rammer i Støvring. Vi lægger stor vægt på, at I føler jer trygge og forstået gennem hele processen. Vores erfaring og empati sikrer, at alle detaljer bliver håndteret med den største omhu og respekt. 

Hvis du skal bruge en faguddannet bedemand i Støvring og omegn, så kontakt os på telefon.

Ring til os – også aften og weekend – på tlf. +45 98 12 15 57
Kontakt info
Skriv til os

Ring til os