Kiste med blomster på

Din bedemand i Svenstrup og omegn

Det handler om tillid og tryghed når du skal vælge bedemand i Svenstrup. Folmer Olsen Begravelsesforretning er lokal bedemand i Svenstrup, Ellidshøj, Dall, Ferslev, Volsted og Godthåb. Vi kender kirkerne, kirkegårdene og deres personale. Vi kan derfor give dig en god rådgivning når den sidste afsked skal planlægges. Vi er behjælpelig med alle de praktiske opgaver der er i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Vi udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

+45 98 12 15 57Kontakt os

Familien Petersen

Folmer Olsens Begravelsesforretning er etableret i 1914 og drives i dag af familien Petersen, Den gode og personlig rådgivning og service er altid i fokus hos os. Vi er naturligvis fagligt uddannede bedemænd, og kan derfor være din professionelle hjælp og støtte i en svær tid.

I sikre hænder

Vi tager altid hensyn til efterladtes følelser og ved at der er stor sorg forbundet med en afsked. Har I specifikke ønsker eller konkrete spørgsmål, vil vi altid tage hensyn til dette og hjælpe så godt vi kan samt give personlig og tryg rådgivning. En afsked bliver altid arrangeret i samarbejde med pårørendes ønsker, forventninger og den afdødes sidste vilje.

Vi tager os af alt det praktiske, så I blot skal koncentrere jer om jeres egne følelser og tanker. Vi vil altid give jer et prisoverslag på processen og højtideligheden, så I ikke pludselig oplever uforudsete og ubehagelige omkostninger undervejs. Vi ønsker, at det skal være trygt at arrangere en afsked hos os.

Samtalen i trygge omgivelser

Mange foretrækker at mødes med bedemanden i hjemmets trygge rammer. Vi kommer derfor gerne på besøg hos familien til samtalen. Mødet kan også foregå på vores kontor.

Hvis du leder efter en bedemand i Svenstrup og omegn med et godt lokalkendskab så ring trygt på tlf. +45 98 12 15 57.

Kontakt info
Skriv til os

Ring til os